"Tijdens de bijlessen bij Birgit wordt in een ontspannen sfeer gewerkt aan het opdoen van kennis en het opbouwen van zelfvertrouwen. Naast prima actuele, theoretische kennis weet Birgit op een heel natuurlijke wijze het beste in onze dochter naar boven te halen. Onze dochter bezoekt met veel plezier wekelijks de bijlessen en het resultaat is zeer de moeite waard! Zo wordt leren weer leuk!"

(Zeer tevreden) ouders van E.

 

"Sinds enkele maanden gaat onze dochter met plezier naar de bijles van Birgit. Voorheen had ze op bepaalde vlakken moeite om mee te komen in de klas, inmiddels heeft zij zich dankzij Birgit op deze vlakken weten te verbeteren. Door de goede klik en de fijne en ongedwongen sfeer leert onze dochter makkelijk en snel bij."

 

"Een betere bijlesjuf kunnen wij ons niet wensen. Ze blijft rustig, engelengeduld. E. gaat er graag naar toe. Eerst wat drinken en dan beginnen ze. De punten van E. zijn zo gegroeid, soms van een D naar een B score. Op de Bernard Lievegoed school hebben ze gezegd dat ze mooi aan het groeien is. En dat heeft ze te danken aan Joke, maar ook aan Birgit. Dus Birgit, je zit nog heel lang aan ons vast."

 

"Na een zware hersenschudding had mijn zoontje wat achterstand op school opgelopen. Birgit heeft dit op een prettige en voor mijn zoontje stimulerende wijze opgepakt. Binnen redelijke korte tijd was zijn kennis weer op peil en zijn resultaten zijn nu zelfs nog beter dan van te voren! Ik kan haar hulp en kennis dan ook zeker aanbevelen".

 

”Onze zoon heeft door zijn dyslexie moeite met begrijpen lezen. Naast het regelmatig samen oefenen waren we op zoek naar ‘hulp van buitenaf’. Bijlespraktijk Maastricht bood deze mogelijkheid. Birgit is een warme, vriendelijke vrouw met veel onderwijservaring. Ze voelde direct aan op welke manier ze hem het beste kon helpen. Sinds enkele maanden volgt hij wekelijks een uurtje bijles. Tijdens het oefenen wordt hij positief gestimuleerd, waardoor hij met meer zelfvertrouwen, zelfstandig aan de tekst kan beginnen. Onze zoon vindt de les fijn omdat hij goede uitleg krijgt en er persoonlijke interesse wordt getoond. Een soort bonusmoeder om huiswerk mee te maken :-) Hij wil graag verder gaan met deze lessen in de brugklas.”

 

”Wij zijn superblij dat onze dochter op tijd bij je begonnen is. We hebben ons doel bereikt! Het schooladvies en haar bewustwording zijn beiden verbeterd. Heel fijn, onze missie is geslaagd. Op welk niveau ze nu verder gaat hangt af van haarzelf maar wij zijn al trots op haar instelling. Dankjewel voor zover.”

 

”Dankjewel Birgit voor je fijne lessen aan onze dochter!! Ze heeft het altijd als heel prettig ervaren bij jou. Ook heeft ze zelfvertrouwen gekregen met rekenen en dat was helemaal het doel.”

 

“Ik wil je heel erg bedanken voor de inzet en de fantastische begeleiding de afgelopen jaren. Wij zijn enorm dankbaar dat onze dochter door jou zo’n grote stappen heeft kunnen maken om de achterstand op het gebied van rekenen zoveel mogelijk in te halen!”

 

 “Onze dochter kreeg van Birgit bijles met het doel te leren hoe gestructureerd en gefocust begrijpend lezen teksten en redactiesommen aan te pakken. Het was fijn te zien hoe Birgit haar benaderde en motiveerde waardoor ze graag iedere week een uurtje naar bijles ging. Birgit heeft haar enorm op weg geholpen. Inmiddels heeft ze echt de basics onder de knie en een heel mooi middelbaar schooladvies gekregen.”

 

Onze dochter is erg gegroeid het laatste jaar, mede door de bijles van Birgit. Ze ging graag 1 uurtje per week naar Birgit. Hierdoor heeft ze veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ze vond het prettig dat ze alles kon vragen en fouten mocht maken, want hier kon ze van leren. Heel fijn zo'n uurtje de volledige aandacht op haar. Ze is zelfs 1,5 niveau gestegen ;-)

Haar broertje komt heel graag dit jaar ook ! Bedankt Birgit !

 

Mijn kinderen hebben beiden bijles gehad van Birgit. Natuurlijk vinden kinderen bijles niet leuk. Toch gaan ze graag naar Birgit toe. Dankzij haar hebben ze veel zelfvertrouwen gekregen. Dat vond ik vooral erg belangrijk. Hun cito uitslagen zijn ook goed vooruit gegaan. 

 

Birgit, wij zijn super trots en dankbaar voor jouw bijdrage aan het vergroten van het zelfvertrouwen en de concentratie!

 

Onze zoon had moeite met begrijpend lezen en dat had invloed op zijn schooladvies. We hebben Birgit om hulp gevraagd. Ze heeft hem de stappen aangeleerd om geconcentreerd met begrijpend lezen aan de slag te gaan. Dit heeft geresulteerd in een hoge Cito score en daarmee ook 3 stappen omhoog met zijn schooladvies. We zijn haar enorm dankbaar.

Onze dochter is erg gegroeid het laatste jaar, mede door de bijles van Birgit. Ze ging graag 1 uurtje per week naar Birgit. Hierdoor heeft ze veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ze vond het prettig dat ze alles kon vragen en fouten mocht maken, want hier kon ze van leren. Heel fijn zo'n uurtje de volledige aandacht op haar. Ze is zelfs 1,5 niveau gestegen ;-)

Haar broertje komt heel graag dit jaar ook ! Bedankt Birgit !

 

De bijlessen van Birgit hebben op een fijne manier bijgedragen aan de kennis en het zelfvertrouwen van onze dochter. Hierdoor is ze goed van start gegaan aan de eindtoets van groep 8.

 

Birgit heel erg bedankt voor alle ondersteuning de afgelopen jaren. Onze zoon heeft dat altijd als heel prettig en gezellig ervaren.